Laminaat

Tips & tricks

Een Scandinavisch interieur, hoe bereik je dat?

Een fris en licht interieur met grafische elementen en  kleurrijke accenten. De Scandinavische look is een interieurtrend die we al een tijdje signaleren, maar die toch niet snel zal verdwijnen.

En dat is ook niet zo gek. De lichte frisse basis die onlosmakelijk samenhangt met die stijl vormt een ideaal canvas om eindeloos mee te variëren. Dé vertrekbasis voor een Noordse look is dan ook een lichte vloer.

Quick-Step Impressive IM1993

Maak kennis met de nieuwste innovatie in laminaatvloeren. Maak kennis met Quick-Step Impressive Ultra. Een nieuwe generatie laminaatvloeren die natuurlijker dan ooit oogt en aanvoelt... 

De nieuwste trend in interieur: Verweerde vloeren

De gerecycleerde, vintage look is dé trend in de meubel -en vloerindustrie. Verweerde houten vloeren uit de herenhuizen van weleer zijn terug in. Het zijn houten vloeren met barstjes, wormgaatjes en spijkerputjes, kortom vloeren met een verhaal die de tand des tijds hebben doorstaan.

Laminaat in badkamers? Het kan met Quick-Step Lagune

De badkamer is de laatste jaren geëvolueerd van een klein kamertje naar een volwaardige ontspanningsruimte. Deze ruimte wint niet alleen aan oppervlakte. De badkamer wordt ook ingericht met meer zorg en oog voor detail.

Quick Step Go Fruitbomen

De Creo-serie van Quick•Step® is verkrijgbaar in 13 uitvoeringen. Creo van Quick•Step® is een budgetvriendelijke reeks, maar ook deze vloeren beantwoorden aan dezelfde hoge kwaliteitseisen als de andere reeksen van Quick•Step®: Quick•Step® biedt op deze reeksen een garantie van twintig jaar bij huishoudelijk gebruik.