Factory van Rasch: industriële uitstraling in je interieur

Factory van Rasch, industriële uitstraling in je interieur

Industrial chic” is een stijl die werkt met koele, afstandelijke materialen, waardoor de materialen en texturen sterk op de voorgrond treden. Je mag immers op je eigen manier je stempel drukken op je interieur. Schoonheid vereist immers geen perfectie.

Metalen, oppervlakken zoals leisteen en betonplaten, maar ook zand en hout dienen als inspiratie voor de nieuw collectie Factory van Rasch. Dit behangpapier zorgt enerzijds voor koelte of anderzijds voor warme huiselijkheid, afhankelijk van je individuele smaak.

Factory heeft een “verouderde” stedelijke look. Modern design kan immers niet weerstaan ​​aan de charme van oude industriële gebouwen. Het combineert de rauwe, onbehandelde uitstraling van beton en metaal met een matte glans en verfijnt het industriële effect met elegantie.

Mensen willen dat hun huizen modern, praktisch en hedendaags zijn, maar anderzijds verlangt men ook naar sfeer en beleving. Een industrieel geïnspireerd interieur is dan ook zeer populair. Het combineert deze elementen op een behendige manier. De populaire industriële look is niet langer synoniem voor "afstandelijkheid". Deze look zorgt enerzijds voor een huiselijke, persoonlijke touch maar geeft je interieur toch een speciaal soort van creatieve en chique uitstraling.

Rasch zorgt met Factory dat deze look wordt overgebracht op de muren van je woonkamer. Aarzel niet om deze loftstijl te combineren met een retro-accent of met een duidelijk modern attribuut.

Een extraverte blikvanger in deze collectie is ongetwijfeld de print van een metalen plaat, voorzien van bouten.  Combineer ze met warme materialen zoals hout en vilt en je creëert een verband tussen de sporen van het verleden en een gezellig hedendaags interieur. Grootschalige houtdessins en 3-D zandgolven zorgen voor een eenvoudige, stedelijke, landelijke stijl. De nabootsing van de natuur is hier bijzonder indrukwekkend. Smoky kleuren ondersteunen de werking van witgekalkt hout en doen een oproep voor een mix met moderne meubels, design stukken en natuurelementen. In de collectie Factory vind je ook een digitaal paneel met de print van een ruwe betonnen muur.

Deze Rasch Style-collectie doordrenkt muren met een doorleefde werkelijkheid en biedt je onbeperkte mogelijkheden qua improvisatie.