Twist™ Rolgordijnen van Luxaflex: een verrassende variant

Twist™ Rolgordijnen van Luxaflex: een verrassende variant op bestaande raambekleding

Twist™  Rolgordijnen van Luxaflex: een verrassende variant op bestaande  raambekleding

Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn aangebracht. Dat is het kenmerk van Luxaflex® Twist™ Rolgordijnen, een eigentijdse variant op een bestaande vorm van raambekleding. Op een verrassend eenvoudige wijze kan je een keuze maken voor de hoeveelheid lichtinval en privacy. 

Luxaflex® Twist™ Rolgordijnen worden voor jou exact op maat gemaakt, tot een maximale breedte van 2,75 meter (afhankelijk van de stof). De montage van rolgordijnen naast elkaar maakt het mogelijk grote breedtes te overspannen. Deze raambekleding oogt extra ruimtelijk doordat, afhankelijk van de modelkeuze, de banen op dezelfde hoogte kunnen doorlopen.

Exclusieve stoffen sluiten aan bij elk interieur.

Een uitgebreide collectie exclusieve stoffen maakt een optimale keuze mogelijk, zodat je Luxaflex® Twist™ Rolgordijn perfect in harmonie is met je interieur.

De collectie varieert van uni’s in aantrekkelijke kleuren tot prachtige decoratieve stoffen. Je kan kiezen voor verfijnde voiles in de open banen of zijdeachtige stof met een uiterst luxueuze uitstraling. Er zijn ook stoffen met bijzondere structuren en streeppatronen of de Symphony, met banen in drie verschillende tinten. In alle gevallen is de kwaliteit hoogwaardig. In de collectie zit ook een aantal stoffen die brandwerend zijn. Kom even langs en maak je keuze in ons uitgebreid collectieboek, met voorbeelden van de vele tientallen leverbare stoffen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Simpele bediening, fraaie afwerking

Vanzelfsprekend geeft de hoge kwaliteit van Luxaflex® raambekleding je de garantie van jarenlang probleemloos gebruik. De afwerking ligt op een hoog niveau. Het bedieningsmechanisme van Twist™ Rolgordijnen is van een smaakvol design en werkt uiterst simpel.