Vliesbehang: niets dan voordelen

Vliesbehang: niets dan voordelen

Vliesbehang is vandaag het behang bij uitstek. Wie het ooit gebruikte, wil nooit meer iets anders. De basislaag van vliesbehang is licht en toch erg stevig.  

Vliesbehang bestaat in een kant-en-klare versie, maar ook in een witte uitvoering zoals Arte Patent, met een ongelooflijk aanbod aan structuren en die je zelf - nadat je ze op de muur hebt gekleefd - overschildert met je lievelingskleur.

Vliesbehang heeft niets dan voordelen: je lijmt de muur in met de Tintto Vlieslijm. Een behangtafel heb je dus niet nodig. Je kleeft dus een (droge) baan vliesbehang in de natte lijm op de muur. Geen geklieder meer, geen lijmspatten op de vloer, geen scheurend papier. Vliesbehang krimpt of rekt ook niet en kan je mooi afwerken aan hoeken en deurlijsten. Kleine scheurtjes van minder dan een halve millimeter worden moeiteloos gedekt.

Wil je het vliesbehang ooit verwijderen? Ook dat gaat heel makkelijk. Gewoon eventjes los strippen en het behang komt baan per baan van de muur. Zonder behangafstomer of afweekmiddel.